היי אנסה לקצר ככל שאפשר כדי להגיע לנקודה.
לאחר שאבא שלי לא הרגיש כל כך טוב הוא הלך לרופא.
הרופא הפנה אותו לבדיקת דם סמוי בצואה שיצאה חיובית - משמע יש דם מיקרוסקופי בצואה . באותו הרגע בדיקות הדם היו תקינות.
בעקבות כך רופא המשפחה החליט לשלוח אותו לבדיקת קולונוסקופיה כדי לבדוק למה יש שאריות דם קטנות בצואה.
הקולונוסקופיה יצאה תקינה - ללא פוליפים כלל וללא דגימות. היה רשום רק דבר אחד "נצפו טחורים גדושים".
לאחר שבוע אבא שלי התחיל להרגיש יותר טוב וכך חיי.
לאחר 13 חודשים מבדיקת הקולונוסקופיה הוא התחיל להרגיש על הפנים. חולשה קיצונית ושלשולים חוזרים. אחרי שזה לא עבר מספר ימים הוא ניגש לרופא המשפחה (חשבנו אולי שפעת או וירוס) והוא הפנה אותו לבדיקת דם.
בבדיקת הדם נראה שאבא שלי היה אנמי. (המוגלובין היה 8.5 - משמע מחסור בדם בגוף)
הוא הפנה אותו למיון באותו הרגע.
במיון החליטו לאשפז אותו, לאחר בירורים ובדיקות גילו בבדיקת קולונוסקופיה חוזרת גידול בגודל 8 ס"מ ברקטום. אפילו הרופא שביצע את הבדיקה היה בהלם.
לפני בדיקה הוא החתים את אבא שלי על מסמך שמאשר לו לבצע בדיקת גסטרוסקופיה במידה ולא ימצא כלום בקולונוסקופיה - הוא חשב שיש משהו באזור הקיבה משום שהוא עבר קולונוסקופיה שיצאה תקינה רק 14 חודשים קודם לכם. אך הבשורה המרה הגיעה ואכן היה גידול ענק בגודל 8 ס"מ.
מאז אבא שלי עבר 2 טיפולי כימותרפיה קשים וארוכים.
ניתוח לכריתת רקטום.
ניתוח לסגירת סטומה.
ולאחר שנה מכן ניתוח להסרת גרורה בריאה.
שלא לדבר על הבדיקות והאשפוזים בין לבין - ובתקופת הכימותרפיה היה כמו זומבי.
עכשיו למה אני כל כך משוכנע שמדובר ברשלנות ? מאוד פשוט.
ראשית זה ידוע שבדיקת קולונוסקופיה עושים כל 5 שנים במידה והיא יוצאת תקינה.
שנית, הרופא שביצע את הקולונוסקופיה הסביר לנו שהגידולים האלה גודלים במשך שנים וזה לא משהו מעכשיו לעכשיו.
הוא גם הסתכל על הקולונוסקופיה הקודמת ואמר בשקט "אני לא מבין למה היא לא לקחה דגימה מהטחורים, לא מתאים לה" (הוא במקרה מכיר את הרופאה שביצעה את הקולונוסקופיה"
אשמח לקבל את דעתך, מה את חושבת ?
ובכלל אשמח להסבר איך עובד כל תהליך התביעה - הרי גם אם מדובר באמת ברשלנות רפואית היא תמיד יכולה לטעון שזה לא 100 אחוז הצלחה.
תודה וערב טוב.
פורום רשלנות רפואית • יש לך שאלה?

נפגעת בעקבות רשלנות רפואית? עברת טיפול רפואי רשלני? רוצה לדעת מה הזכויות שלך?

ברוכים הבאים לפורום רשלנות רפואית. הפורום עוסק בתחומים השונים של הרשלנות הרפואית, לרבות רשלנות בהיריון ובלידה, רשלנות בייעוץ גנטי, ילדים עם נזקי גוף בגלל רשלנות בלידה, מחלות או ניתוחים, תביעות בגין אי זיהוי מומים כגון תסמונת דאון, תביעות שיתוק מוחין, רשלנות בניתוחים, עיכוב באבחון מחלות אונקולוגיות, רשלנות בטיפול תרופתי, רשלנות בטיפולי שיניים, רשלנות באבחון פסיכיאטרי ועוד.

משרד עו"ד שרון בירון מרקוביץ עוסק בתחום רשלנות רפואית מעל 25 שנים.
המשרד עובד בשיתוף פעולה עם מומחים רפואיים אשר מעניקים חוות דעת משפטיות לצורך הגשת התביעה ומלווה לקוחות משלב פתיחת התיק ועד סיומו כולל הופעה בבית המשפט על כל ערכאותיו.

התקשרו לעו"ד שרון בירון מרקוביץ- 053-9428863

מנהלי הפורום:עו"ד שרון בירון מרקוביץ
מהדברים אותם רשמת עולה חשד לטיפול רשלני. כמובן כי יש להצליב המידע יחד עם הרשומות הרפואיות ולמצער - הן אינן משקפות תמיד את המציאות כפי שהתרחשה בפועל. אכן, אין תמיד 100% הצלחה וכל עו"ד שיבטיח "הצלחה מובטחת" יש להסתכל על כך בעין בוחנת מאד בלשון המעטה. יחד עם האמור יש בדברים אותם רשמת חשש ממשי לטיפול רשלני. אשמח כי נתאם פגישה ללא עלות כמובן למתן הסבר מפורט יותר על ההליך ועל האופציות העומדות בפניכם לאחר שאעיין במסמכים.