www.rashlanut-refuit.org

פורום רשלנות רפואית • יש לך שאלה?

נפגעת בעקבות רשלנות רפואית? עברת טיפול רפואי רשלני? רוצה לדעת מה הזכויות שלך?

ברוכים הבאים לפורום רשלנות רפואית. הפורום עוסק בתחומים השונים של הרשלנות הרפואית, לרבות רשלנות בהיריון ובלידה, רשלנות בייעוץ גנטי, ילדים עם נזקי גוף בגלל רשלנות בלידה, מחלות או ניתוחים, תביעות בגין אי זיהוי מומים כגון תסמונת דאון, תביעות שיתוק מוחין, רשלנות בניתוחים, עיכוב באבחון מחלות אונקולוגיות, רשלנות בטיפול תרופתי, רשלנות בטיפולי שיניים, רשלנות באבחון פסיכיאטרי ועוד.

משרד עו"ד שרון בירון מרקוביץ עוסק בתחום רשלנות רפואית מעל 25 שנים.

המשרד עובד בשיתוף פעולה עם מומחים רפואיים אשר מעניקים חוות דעת משפטיות לצורך הגשת התביעה ומלווה לקוחות משלב פתיחת התיק ועד סיומו כולל הופעה בבית המשפט על כל ערכאותיו.

התקשרו לעו"ד שרון בירון מרקוביץ- 053-9428863

מנהלי הפורום:
עו"ד שרון בירון מרקוביץ
ייעוץ אישי - עו"ד שרון בירון מרקוביץ
שלח

הוספת הודעה חדשה
  • רופא שיניים התרשל בעקירת שן בינה
    רונית
    שלום,

בעקבות כאבים חזקים ניגשתי לרופא השיניים שלי. הוא בדק אותי ועשה מספר צילומי רנטגן של הפה. מיד לאחר מכן הוא אמר לי שאין ברירה וצריך לעקור את השן. לאחר העקירה התברר כי האזור היה מודלק, מה שהוביל לכאבים חזקים, נפיחות בלסת, הירדמות של ידיים ועוד. האם ניתן להגיש תביעת רשלנות רפואית במקרה כזה ומהם סיכוייה?

תודה על המענה
    הוספת תגובה
    סגור
    • תשובה בעניין עקירת שן בינה
      עו"ד שרון בירון מרקו
      רונית שלום
      בבואנו להיערך להגשת תביעה בגין רשלנות רפואית יש לבצע הערכה של הנזק הקבוע אשר נגרם. את מתארת מקרה של הירדמות ידיים וממצאים נוספים אשר נגרמו לשיטתך מהעקירה הרשלנית. יש תחילה לגשת ליעוץ אצל מומחה פרטי לצורך הערכה של הנזק, בדיקה של הרשלנות ככל והייתה ולאחר מכן מציאת קשר סיבתי בין כלל הפגימות שתיארת לעקירה אשר בוצעה. לאחר בדיקת האמור ניתן יהא לבדוק הכדאיות בהגשת התביעה.

המידע בפורום רשלנות רפואית אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר.
      הוספת תגובה
      סגור
1