שלום,
לפני שבועיים ביצעתי הליך להסרת נגע שפיר בכף הרגל. אני חושד שהרופא לא חיטא את כלי הניתוח כראוי לפני ההליך מאחר שהמקום הזדהם לאחר מכן למרות שהקפדתי על ניקיונו ועל כך שיהיה חבוש היטב.
האם ניתן לבדוק את העניין הזה בדיעבד כדי להגיש נגדו תביעת פיצויים בגין רשלנות רפואית.
תודה רבה
פורום רשלנות רפואית • יש לך שאלה?

 
נפגעת בעקבות רשלנות רפואית? עברת טיפול רפואי רשלני? רוצה לדעת מה הזכויות שלך?
  
ברוכים הבאים לפורום רשלנות רפואית. הפורום עוסק בתחומים השונים של הרשלנות הרפואית, לרבות רשלנות בהיריון ובלידה, רשלנות בייעוץ גנטי, ילדים עם נזקי גוף בגלל רשלנות בלידה, מחלות או ניתוחים, תביעות בגין אי זיהוי מומים כגון תסמונת דאון, תביעות שיתוק מוחין, רשלנות בניתוחים, עיכוב באבחון מחלות אונקולוגיות, רשלנות בטיפול תרופתי, רשלנות בטיפולי שיניים, רשלנות באבחון פסיכיאטרי ועוד.
 
משרד עו"ד שרון בירון מרקוביץ עוסק בתחום רשלנות רפואית מעל 25 שנים.
המשרד עובד בשיתוף פעולה עם מומחים רפואיים אשר מעניקים חוות דעת משפטיות לצורך הגשת התביעה ומלווה לקוחות משלב פתיחת התיק ועד סיומו כולל הופעה בבית המשפט על כל ערכאותיו.
 
התקשרו לעו"ד שרון בירון מרקוביץ- 053-9428863
 
 
 
 
מנהלי הפורום:עו"ד שרון בירון מרקוביץ
זיהום הוא תופעה ידועה ונפוצה בהליכים כירורגיים. לאור כך כדי לתבוע התרשלות, יש להוכיח כי הזיהום נגרם עקב פעולה רשלנית (מעשה או מחדל) של הצוות הרפואי.
כיום מרבית הכלים הם חד פעמיים, וגם הרב פעמיים עוברים עיקור וצריכים להיות סגורים בעטיפה אטומה. לא ברור לי כיצד ראית כי הרופא לא חיטא את כלי הניתוח כראוי. חיטוי/ עיקור הכלים הרב פעמיים לא נעשה ברמת המרפאה ובטח שלא נעשה על ידי המנתח עצמו.