www.rashlanut-refuit.org

פורום רשלנות רפואית • יש לך שאלה?

נפגעת בעקבות רשלנות רפואית? עברת טיפול רפואי רשלני? רוצה לדעת מה הזכויות שלך?

ברוכים הבאים לפורום רשלנות רפואית. הפורום עוסק בתחומים השונים של הרשלנות הרפואית, לרבות רשלנות בהיריון ובלידה, רשלנות בייעוץ גנטי, ילדים עם נזקי גוף בגלל רשלנות בלידה, מחלות או ניתוחים, תביעות בגין אי זיהוי מומים כגון תסמונת דאון, תביעות שיתוק מוחין, רשלנות בניתוחים, עיכוב באבחון מחלות אונקולוגיות, רשלנות בטיפול תרופתי, רשלנות בטיפולי שיניים, רשלנות באבחון פסיכיאטרי ועוד.

משרד עו"ד שרון בירון מרקוביץ עוסק בתחום רשלנות רפואית מעל 25 שנים.

המשרד עובד בשיתוף פעולה עם מומחים רפואיים אשר מעניקים חוות דעת משפטיות לצורך הגשת התביעה ומלווה לקוחות משלב פתיחת התיק ועד סיומו כולל הופעה בבית המשפט על כל ערכאותיו.

התקשרו לעו"ד שרון בירון מרקוביץ- 053-9428863

מנהלי הפורום:
עו"ד שרון בירון מרקוביץ
ייעוץ אישי - עו"ד שרון בירון מרקוביץ
שלח

הוספת הודעה חדשה
  • התנהלות רופא המשפחה
    דנית
    שלום עו" פן,
    לא ניראה לי התנהלות רופא המשפחה שלי. עברתי רופא משפחה עקב מעבר דירה ונתקלתי בתופעה שלא מוכרת לי. (אציין שבתחומי אני מזכירה רפואית ולא נתקלתי בדוגמאות כאלו)
    1. כאשר מודפס לדוגמא הפניה או כל תעוד אחר יש את הסעיף הקבוע של אבחנות רפואיות.
    פרט לתיאור האבחה הרפואית ממנה אני סובלת , הרופא מוסיף בשורות נוספות את שמות הרופאים אצלם אני מטופלת. הסברתי שכמובן אני מסכימה ומקובל ששמות הרופאים יהיו כתובים בתיק, מידע פנימי אבל אני לא סכימה עם זה שיהיה כתוב שמות הרופאים כמוצג בכל טופס מודפס. האם מותר לי לסרב לכך, האם דעתי מוצדקת? (כשאמרתי זאת לרופא הוא ציין שהוא יסודי ושמות הרופאים מסמלים את תחום הבעיות מהם אני סובלת. מועלם לא נתקלתי בתופעה כזו) הרי לפעמים רופא הוא לא קבוע ומתיעצים עם נוספים ורופאים מתחלפים. האבחנה היא לרוב קבועה לא הרופא. הרופא לא הסכים עם דעתי לטענתו הוא עושה סדר בתיק....
    2. בנפרד לשאלה הראשונה.
    אני סובלת מדלילות בשיער, התקרחות נשית. פרט למידע פנימי שכתוב בתיק רופא המשפחה הקודם לא כתב לי באבחנות התקרחות.
    עכשיו הרופא החדש החליט להוסיף לאבחנות "התקרחות". ותמיד זה יוצג ויודפס בכל מסמך רפואי.
    האם זכותי לבקש ממנו שיסיר את ההתקרחות מאבחנות ? (אין לי בעיה שמחייב להיות כתוב בתיק, מידע פנימי).
    לגברים לא כותבים אבחנה רפואית התקרחות. מספיק שזו פגיעה כי אני אישה וההשלכות שונות.
    האם זכותי ואני צודקת?
    אין לי עם מי להתייעץ בנושא
    אשמח לדעתך בשאלותי האם דעתי מוצדקת ומקובלת והמלצתך.
    תודה רבה
    הוספת תגובה
    סגור
    • תשובה- רשומה רפואית
      משרד עו"ד אסף - פן 0
      שלום רב,
      הרשומה הרפואית חייבת להציג את מכלול הבעיות הרפואיות. מסמכים אלו הם חסויים רפואיים ומכאן שאין ממש סיבה לדאוג.
      יש חשיבות רבה שכל רופא שתפני אליו יהיה חשוף להסטוריה רפואית שכן לעיתים יש להתאים טיפול לאור בעיות /רגישויות כאלה ואחרות.
      אני לא מוצא בהתנהלות רשלנות או שגיאה.

המידע בפורום רשלנות רפואית אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר.
      הוספת תגובה
      סגור
1