www.rashlanut-refuit.org

פורום רשלנות רפואית • יש לך שאלה?

נפגעת בעקבות רשלנות רפואית? עברת טיפול רפואי רשלני? רוצה לדעת מה הזכויות שלך?

ברוכים הבאים לפורום רשלנות רפואית. הפורום עוסק בתחומים השונים של הרשלנות הרפואית, לרבות רשלנות בהיריון ובלידה, רשלנות בייעוץ גנטי, ילדים עם נזקי גוף בגלל רשלנות בלידה, מחלות או ניתוחים, תביעות בגין אי זיהוי מומים כגון תסמונת דאון, תביעות שיתוק מוחין, רשלנות בניתוחים, עיכוב באבחון מחלות אונקולוגיות, רשלנות בטיפול תרופתי, רשלנות בטיפולי שיניים, רשלנות באבחון פסיכיאטרי ועוד.

משרד עו"ד שרון בירון מרקוביץ עוסק בתחום רשלנות רפואית מעל 25 שנים.

המשרד עובד בשיתוף פעולה עם מומחים רפואיים אשר מעניקים חוות דעת משפטיות לצורך הגשת התביעה ומלווה לקוחות משלב פתיחת התיק ועד סיומו כולל הופעה בבית המשפט על כל ערכאותיו.

התקשרו לעו"ד שרון בירון מרקוביץ- 053-9428863

מנהלי הפורום:
עו"ד שרון בירון מרקוביץ
ייעוץ אישי - עו"ד שרון בירון מרקוביץ
שלח

הוספת הודעה חדשה
  • ניתוח בשלפוחית השתן
    טלי
    שלום רב,
    לפני כחודשיים עברתי ניתוח בשלפוחית השתן על מנת להסיר חלק מרשת של ניתוח tvt שגלשה לשלפוחית לדברי הרופאים.
    לי נאמר שזהו ניתוח פשוט ולא הוסברו הסיבוכים.
    בעקבות הניתוח נוצרה פיסטולה בין הנרתיק לשופכה.
    כיום כבר חודשיים שאני אחרי הניתוח, יותר מחודש הייתי עם קטטר וחודש נוסף ללא שליטה על השתן בכלל,מתפקדת עם תחבושות ואביזרים מתאימים,ממתינה לניתוח תיקון.
    יש לציין שאני בת כ- 50
    אשמח לדעת מה ניתן לעשות בעניין.
    תודה רבה.

הוספת תגובה
    סגור
    • פיסטולה
      מאיה
      טלי היקרה גם לי היתה פיסטולה בין שלפוחית השתן להרחיק אני ממש מבינה את הרגשתך זה נוראי חייתי ככה שנה שלמה כשאני רק בת 27 לבסוף הגעתי לפרופסור אלכסנדר ציביאן מבית חולים וולפסון הוא מתמחה בפיסטולות ותיקן לי את הבעיה הניתוח היה מוצלח וההתאוששות ממש מעל המצופה ממליצה מאוד ללכת אליו להמשך טיפול

המידע בפורום רשלנות רפואית אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר.
      הוספת תגובה
      סגור
    • תשובה לפנייה "ניתוח בשלפוחית השתן"
      עו"ד אורלי זפרני לבי
      טלי שלום רב,
      כאשר רופאים לא מסבירים על כל הסיבוכים האפשריים טרם הניתוח, הדבר בהחלט עלול להוות רשלנות רפואית ובפרט פגיעה באוטונומיה. מעבר לכך, יש לרדת לעומק העניין ולבדוק האם נעשתה בפועל רשלנות.
      לברור יסודי את מוזמנת ליצור קשר טלפוני, על מנת שאוכל לשמוע פרטים נוספים חיוניים לאומדן מצב והערכת סיכויי תביעה.

המידע בפורום רשלנות רפואית אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר.
      הוספת תגובה
      סגור
1