שלום. לפני כחצי שנה אבא שלי ניגש לרופא המשפחה שלו עם כאבים בחזה ובצאוור הרופא נתן לו לעשות מספר בדיקות ושלח אותו לבית לאחר שבועיים שהמשיך לסבול מהכאב אבא שלי חזר לרופא המשפחה והוא בתגובה שלח אותו לעשות בדיקות דם. בבדיקות דם נראה כי ההמוגלובין לא תקין וגם הכדוריות דם האדומות והלבנות.. הרופא לא אמר כלום על זה במשך כל הזמן הזה. עד לפני שבוע וחצי אבא שלי הלך לרופא וחזר כל פעם עם כדורים אחרים לכאבים שלו עד שנקבע לו תור לרופא כאב. בפגישה עם הרופא כאב הרופא עבר על הבדיקות דם של אבא שלי והבחין ישר שמשהו לא בסדר ולכן שלח אותו לבית חולים. לצערנו גילו לאבא שלי מיאלומה נפוצה בשלב מתקדם שגרמה לשבר פתולגי בעמוד השדרה.. לצערי אין לי מושג מה עליי לעשות מפה, ההמטולוג שמטפל בבית החולים באבא שלי טוען שללא ספק יש פה מחדל. אשמח לדעת אם אפשר לשפוך פה קצת אור על כל הנושא של רשלנות רפואית ואם כן מה האחוזים המקובלים שעורכי דין אמורים לקחת מתיק זה. תודה רבה על כל תשובה
פורום רשלנות רפואית • יש לך שאלה?

נפגעת בעקבות רשלנות רפואית? עברת טיפול רפואי רשלני? רוצה לדעת מה הזכויות שלך?

ברוכים הבאים לפורום רשלנות רפואית. הפורום עוסק בתחומים השונים של הרשלנות הרפואית, לרבות רשלנות בהיריון ובלידה, רשלנות בייעוץ גנטי, ילדים עם נזקי גוף בגלל רשלנות בלידה, מחלות או ניתוחים, תביעות בגין אי זיהוי מומים כגון תסמונת דאון, תביעות שיתוק מוחין, רשלנות בניתוחים, עיכוב באבחון מחלות אונקולוגיות, רשלנות בטיפול תרופתי, רשלנות בטיפולי שיניים, רשלנות באבחון פסיכיאטרי ועוד.

משרד עו"ד שרון בירון מרקוביץ עוסק בתחום רשלנות רפואית מעל 25 שנים.
המשרד עובד בשיתוף פעולה עם מומחים רפואיים אשר מעניקים חוות דעת משפטיות לצורך הגשת התביעה ומלווה לקוחות משלב פתיחת התיק ועד סיומו כולל הופעה בבית המשפט על כל ערכאותיו.

התקשרו לעו"ד שרון בירון מרקוביץ- 053-9428863

מנהלי הפורום:עו"ד שרון בירון מרקוביץ
רשלנות של איחור באבחון היא בין הנפוצות ואין ספק שבמקרים מסוימים היא עלולה להוביל לנזק רב - שיכול היה להימנע (או לכל הפחות לקטון משמעותית) לו אותרה המחלה בזמן. אם אכן תוצאות בדיקת הדם מצביעות על ערכי המוגלובין לא תקינים, כמו גם כדוריות דם אדומות ולבנות שאינן בגדר הנורמה - ורופא המשפחה לא עדכן אותו על כך - יש בהחלט מקום לבדוק לעומק את שאר הנסיבות. לפרטים נוספים אפשר ליצור קשר טלפוני ואעזור בשמחה.