רשלנות רפואית עובדות תביעות רשלנות תקשורת משרד הבריאות חוקים אודות
רשלנות רפואית

ברוכים הבאים לאתר רשלנות רפואית
כאן תמצאו מאמרים, פסקי דין, מדריכים מקצועיים
ופורום יעוץ משפטי בניהול וסיוע של רופאים ועורכי דין.

רשלנות רפואית >

פורום רשלנות רפואית • יש לך שאלה?

כניסה לפורום פורום רשלנות רפואית • יש לך שאלה?
מנהלי הפורום:
קפלן - כספי, עו``ד

ברוכים הבאים לפורום רשלנות רפואית.

נפגעת בעקבות רשלנות רפואית? עברת טיפול רפואי רשלני? רוצה לדעת מה הזכויות שלך? 

אתר "רשלנות רפואית" משיק עבורך פורום בנושא רשלנות רפואית בו שאלותיך יענו על ידי עורכי דין ורופאים העוסקים בייצוג נפגעי רשלנות רפואית. בפורום תוכל/י גם להתרשם משאלותיהם של גולשים אחרים.

פורום "רשלנות רפואית" עוסק בשאלות בנושאים כגון אבחון מחלה שגוי, אחריותו של רופא המשפחה, כיצד יש להגיש תביעה בעקבות רשלנות רפואית, חשיבותם של המסמכים הרפואיים בבית המשפט, רשלנות רפואית במעקב אחר היריון ובמהלך הלידה, רשלנות רפואית בטיפולי שיניים, רשלנות רפואית בניתוחים, רשלנות רפואית באבחון גידולים ממאירים ועוד.

יש
חיפוש בפורום
הודעה חדשה   הודעה ללא תוכן
30/7/2010 1:08 דן כוויות בכתפיים
מטופל בלייזר להסרת שיער . בטיפול האחרון נעשו לי כוויות בכתפיים ( בשניהם ) אמנם חתמתי על חוזה שאומר שבמידה ואני שזוף יכולים להיווצר כוויות אבל באותו היום הייתי אם ארוסתי וביקשתי מהמטפלת להבחין אם כדאי לדחות את הטיפול . היא בחנה את כתפי ואישרה את המשך הטיפול ונעשו לי כוויות . האם ניתן לתבוע ???? ומה הסיכויים לכך ???
למי ניתן לפנות לייצוג ???
30/7/2010 13:07 קפלן - כספי, עו"ד כוויות מלייזר בכתפיים
שלום רב,

במידה והמטפלת החליטה לבצע טיפול למרות שהיית שזוף ואסור היה לבצע בך טיפול, הדבר נשמע רשלני. יחד עם זאת, כדאי מאד להמתין ולראות מה יקרה עם הכוויות - האם הן יחלימו לגמרי או שיותירו צלקות.
את תישארנה צלקות בהחלט הייתי מציעה להגיש תביעה כנגד המכון ששם נעשו הטיפולים. כדי להגיש תביעה עליך לפנות לעורך דין המתמחה ברשלנות רפואית, כמו משרדנו (קפלן כספי).
עליך לדעת כי הגשת תביעה כרוכה בהוצאה כספית לא מבוטלת של מספר אלפי שקלים, כיוון שחייבים להגיש גם חוות דעת רפואית שמבססת את הכשל באופן ביצוע הטיפול ואת הנזק.

אם לעומת זאת לא ישארו צלקות כלל, יתכן וניתן יהיה להסתפק במכתב דרישה למכון ולדרוש פיצוי,אך במקרה זה מדובר בפיצוי מינימלי ביותר.

בברכה,
מיכל קפלן חכמון, עו"ד
כנס/י לפורום פורום רשלנות רפואית • יש לך שאלה?

כניסה למנהלי פורום
המידע באתר זה אינו מהווה יעוץ משפטי מכל סוג שהוא או תחליף לייעוץ. נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. מומלץ לפנות אל עורך דין בכדי לקבל יעוץ משפטי פרטני. הגלישה בכפוף לתקנון האתר.
חיפוש באתר

לשאלות או תגובות,
מלא את הטופס הבא:

שם + משפחה
דוא"ל
טלפון

פרטים

עוד תחומים

מאמרים ופסקי דין אחרונים

עוד מאמרים עוד פסקי דין

תגיות

מצג עכוז דלקת שתן שולפן ריק דליפת סיליקון קרני ליזר אונקולוגיה כיב בפה ביופסיה שאיבת שומן קשיון עורף חסר נוירולוגי מסתם ביולוגי כריתת דיסק ירידה בזיכרון אפנדיציט עצב לינגואלי סרטן המעי הגס איוושה בלב טיפול נמרץ לבבי בדיקת על קול
עוד תגיות >>

קישורים |  צור קשר |  מפת האתר