| לפני מספר חודשים הבחנתי לפתע בכמה יבלות שהופיע במקום אינטימי. מיד אצתי לבדיקה אצל הגניקולוג הקבוע שלי והוא טען שמדובר בשום דבר ואין לי מה לדאוג. כמו כן, הגניקולוג גם טען שאני לא צריכה לעדכן ולהחליץ את בן הזוג שלי בשלב זה. כעבור כמה שבועות, בן זוגי הבחין שגם הוא סובל מיבלות אלו והוא ניגש לרופא מומחה. רופא זה קבע כי מדובר במחלת מין מאד מאד מדבקת ואם הוא נדבק ממני אז יש חשד להתפתחות של סרטן צוואר הרחם. כמובן שנבהלתי מאד והגשתי בפניו את האבחנה של הרופא שטיפל בבן זוגי, הרופא אמר לי שבטוח הוא אמר לי שמדובר במחלה מדבקת. הרופא הציע פתאום לכתוב לי מכתב בו הוא מבטיח שאני בריאה לחלוטין ואין לי מחלה מדבקת. לא הסכמתי לקבל את המכתב הזה וביקשתי לחשוב על כך. ביקשתי ממנו למעשה את האבחנות הרפואיות כפי שהן מופיעות אצלו במחשב אבל במקום זה קיבלתי מכתב שלא רציתי שמודיע שאני בריאה לחלוטין ובמכתב זה לא מופיעים כל האבחנות הרפואיות מקודם. הרופא התחיל להתחמק אז התקשרתי למזכירה שלו והיא אמרה לי שהוא מעוניין שאנחנו נדבר על הנושא. אני בטוחה שהוא יודע שהוא פישל בענק, האם אני צריכה להגיע אליו על עורך דין? |
|
שלום רב, בשאלתך מופיעות גורסאות סותרות לגבי מה הרופא אמר לך, ככל שאמר לך שאת בריאה ולא אבחן את המחלה ולכן הדבקת את בן הזוג, ייתכן שיהיה מקום לתביעה (יש לבדוק זאת ע"י איסוף התיעוד הרפואי והעברתו למומחה גניקולוגי לבדיקה וכתיבת חוות דעת רפואית משפטית). לחילופין, אם הבנו לא נכון את שאלתך, אנא נסחי שוב את השאלה, על מנת שנוכל לענות עליה כדבעי.
בברכה, מיכל קפלן, עו"ד |
|