רשלנות רפואית עובדות תביעות רשלנות תקשורת משרד הבריאות חוקים אודות
רשלנות רפואית

ברוכים הבאים לאתר רשלנות רפואית
כאן תמצאו מאמרים, פסקי דין, מדריכים מקצועיים
ופורום יעוץ משפטי בניהול וסיוע של רופאים ועורכי דין.

רשלנות רפואית >

פורום רשלנות רפואית • יש לך שאלה?

כניסה לפורום פורום רשלנות רפואית • יש לך שאלה?
מנהלי הפורום:
קפלן - כספי, עו``ד

ברוכים הבאים לפורום רשלנות רפואית.

נפגעת בעקבות רשלנות רפואית? עברת טיפול רפואי רשלני? רוצה לדעת מה הזכויות שלך? 

אתר "רשלנות רפואית" משיק עבורך פורום בנושא רשלנות רפואית בו שאלותיך יענו על ידי עורכי דין ורופאים העוסקים בייצוג נפגעי רשלנות רפואית. בפורום תוכל/י גם להתרשם משאלותיהם של גולשים אחרים.

פורום "רשלנות רפואית" עוסק בשאלות בנושאים כגון אבחון מחלה שגוי, אחריותו של רופא המשפחה, כיצד יש להגיש תביעה בעקבות רשלנות רפואית, חשיבותם של המסמכים הרפואיים בבית המשפט, רשלנות רפואית במעקב אחר היריון ובמהלך הלידה, רשלנות רפואית בטיפולי שיניים, רשלנות רפואית בניתוחים, רשלנות רפואית באבחון גידולים ממאירים ועוד.

יש
חיפוש בפורום
הודעה חדשה   הודעה ללא תוכן
26/7/2010 8:35 חן חזה נופל אחרי ניתוח הגדלה
שלום,
עברתי ניתוח הגדלת חזה לפני חודשיים התוצאה ממש לא טובה. חזה אחד עומד ואילו השני נופל. פניתי למנתח והוא אומר שאי אפשר לתקן את הניתוח כי זה מבנה החזה וככה זה היה גם לפני הניתוח. ברצוני לציין שהרופא לא ציין שאחרי הניתוח חזה אחד יהיה נפול והשני יעמוד הוא ציין בפניי שיש אסימריה שמבחינתי ולפי הבנתי אסימטריה משהו חזה אחד גדל והשני גדול אף אחד לא דיבר איתי על חזה נפול. האם זה עילה לתביעה. ברצוני לציין שאנינ ממש חושבת שנעשה לי עוול ושלא ניתן לי כל המידע הדרוש לפני הניתוח ואם ניתן לי כמו שהרופא אומר אז ניתן במונחים שאני לא מבינה ושכנראה יש להם משמעות נוספת שאני לא ידעתי עליה. אשמח לתגובתך.
26/7/2010 10:43 קפלן - כספי, עו"ד ניתוח חזה כושל
שלום רב,

מתוך מה שאת מתארת נשמע כי אכן יש משהו לא תקין באופן ביצוע הניתוח והתנהלות הרופא. אמנם, הרופא נתן הסברים מסויימים לפני הניתוח לגבי אפשרות שהתוצאה לא תהיה טובה, אך ככל הנראה הסבריו לא היו מובנים דיים. בנוסף, מומלץ לבדוק את השיטה שבה ביצע את הניתוח, שכן בהחלט יתכן כי היא לא הייתה נכונה.

הייתי ממליצה לך לפנות אל משרדנו על מנת שנאסוף בעבורך את התיעוד הרפואי, ונערוך עבורך התייעצות עם מומחה בתחום הפלסטיקה, אשר יחווה דעתו האם אכן התרשמותנו נכונה ויש לך "קייס". אם התשובה תהיה חיובית בהחלט ניתן יהיה להגיש תביעה לבית המשפט.

בברכה ובהצלחה,
מיכל קפלן חכמון, עו"ד
כנס/י לפורום פורום רשלנות רפואית • יש לך שאלה?

כניסה למנהלי פורום
המידע באתר זה אינו מהווה יעוץ משפטי מכל סוג שהוא או תחליף לייעוץ. נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. מומלץ לפנות אל עורך דין בכדי לקבל יעוץ משפטי פרטני. הגלישה בכפוף לתקנון האתר.
חיפוש באתר

לשאלות או תגובות,
מלא את הטופס הבא:

שם + משפחה
דוא"ל
טלפון

פרטים

עוד תחומים

מאמרים ופסקי דין אחרונים

עוד מאמרים עוד פסקי דין

תגיות

בדיקת דם אונה טמפורלית פריאטלית אינסולין עצם הכסל סרטן הערמונית כיב בפה מחיצת האף ירידה בזיכרון כורואיד פלקסוס היפרנפרומה מעי עוור פרנכימה בדיקה גניקולוגית דיאבטס אינסיפידוס תעוקה בלתי יציבה גרד ניקוד אפגר אנדו וסקולרי קרני ליזר סכרת הריונית
עוד תגיות >>

קישורים |  צור קשר |  מפת האתר