שלום, עברתי ניתוח הגדלת חזה לפני חודשיים התוצאה ממש לא טובה. חזה אחד עומד ואילו השני נופל. פניתי למנתח והוא אומר שאי אפשר לתקן את הניתוח כי זה מבנה החזה וככה זה היה גם לפני הניתוח. ברצוני לציין שהרופא לא ציין שאחרי הניתוח חזה אחד יהיה נפול והשני יעמוד הוא ציין בפניי שיש אסימריה שמבחינתי ולפי הבנתי אסימטריה משהו חזה אחד גדל והשני גדול אף אחד לא דיבר איתי על חזה נפול. האם זה עילה לתביעה. ברצוני לציין שאנינ ממש חושבת שנעשה לי עוול ושלא ניתן לי כל המידע הדרוש לפני הניתוח ואם ניתן לי כמו שהרופא אומר אז ניתן במונחים שאני לא מבינה ושכנראה יש להם משמעות נוספת שאני לא ידעתי עליה. אשמח לתגובתך. |
|
שלום רב,
מתוך מה שאת מתארת נשמע כי אכן יש משהו לא תקין באופן ביצוע הניתוח והתנהלות הרופא. אמנם, הרופא נתן הסברים מסויימים לפני הניתוח לגבי אפשרות שהתוצאה לא תהיה טובה, אך ככל הנראה הסבריו לא היו מובנים דיים. בנוסף, מומלץ לבדוק את השיטה שבה ביצע את הניתוח, שכן בהחלט יתכן כי היא לא הייתה נכונה.
הייתי ממליצה לך לפנות אל משרדנו על מנת שנאסוף בעבורך את התיעוד הרפואי, ונערוך עבורך התייעצות עם מומחה בתחום הפלסטיקה, אשר יחווה דעתו האם אכן התרשמותנו נכונה ויש לך "קייס". אם התשובה תהיה חיובית בהחלט ניתן יהיה להגיש תביעה לבית המשפט.
בברכה ובהצלחה, מיכל קפלן חכמון, עו"ד |
|